Høy kvalitet Fertigyn (Pregnyl) 5000 iu vial i Norge

kr364.20

produsent: Sun Pharmaceuticals
substans: HCG
pakke: 5000 iu hetteglass

SKU: 690 Category: Tag:

Description

HCG Injeksjon Tilgjengelig Til Salg På Nettet

Fertigyn 5000 (Pregnyl) av Sun Pharmaceuticals er et stoff som inneholder et hormon som produseres under graviditet av moderkaken. Egenskapene til humant choriongonadotropin (hCG) er nesten identiske med egenskapene til luteiniserende hormon, som vanligvis produseres i hypofysen.

 

Effekter Av HCG

  • Stimulerer syntesen av kjønnshormoner i testiklene hos menn (et lignende spekter av effekter med testosteron)
  • Aktiverer spermatogenese
  • Bidrar sterkt til utviklingen av primære så vel som sekundære seksuelle egenskaper
  • Utvikler mannlige kjønnsorganer
  • Hos kvinner støtter den utviklingen av morkaken og stimulerer produksjonen av progesteron

Gonadotropin er spesielt populært blant kroppsbyggere på grunn av sin egenskap av å øke testosteron. Det er på grunn av evnen til å øke sekresjonen av kjønnsorganene, kan idrettsutøvere ta Gonadotropin som et anabole stoff, som har en direkte effekt på veksten av muskelmasse. Ofte Brukes Gonadotropin til vekttap som et hjelpeværktøy, så vel som for Post-Cycle Therapy (PCT).

Gonadotropin i PCT er forbundet med det faktum at i den mannlige kroppen skjer prosessen med regulering av Gonadotropin som følger: hypothalamus – hypofyse – testikler. Med andre ord produseres gonadoliberin i hypothalamus, noe som genererer en effekt som forårsaker frigjøring av gonadotropin. Det er ingen hemmelighet at idrettsutøvere ofte har tilfeller av mangel på testosteron på grunn av at virkningen på hormonet av anabole steroider har en «hemmende» effekt på utøverens kropp. Med en slik mangel på hormon er det risiko for testikkelatrofi.

 

Hvordan Ta HCG Injeksjoner

Når det gjelder eksponering, er stoffet ganske langt. På grunn av de høye absorpsjonshastighetene virker stoffet i 5-6 dager. Den anbefalte dosen av legemidlet, hvis det er nødvendig å oppnå en anabole effekt, er 5000 IE per uke. Du bør injisere stoffet en gang i uken for å oppnå maksimale resultater. Hvis du reduserer dosen og tar stoffet oftere, vil det mest sannsynlig ikke ha den ønskede effekten.

I Post-Cycle Therapy avhenger dosen av gonadotropin av varigheten av steroid syklusen.

  • Hvis syklusen for å ta steroider overstiger 4 uker, og antall legemidler som tas er mer enn to, er anbefalt dose gonadotropin 500-100 IE to ganger i uken.
  • Hvis steroid syklusen er mindre enn 4 uker og 1-2 medisiner tas, er inntaket av Gonadotropin ikke nødvendig. Dosen kan være minimal, eller generelt er det ikke nødvendig å ta det.
  • Gonadotropin brukes som et vekttap stoff i en dose på 1000 IE per uke.

Additional information

Merke

Pakke

Substans