Om oss


Å kjøpe steroider har blitt mye enklere i disse dager, takket være den raske veksten av et betydelig antall online steroidbutikker. Som et resultat er en idrettsutøvers hovedansvar i disse dager å velge en pålitelig og pålitelig leverandør.

Kjøp steroider i Norge

I dag er hver idrettsutøver klar over formålet med disse stoffene, men pålitelig informasjon om dem er sjelden. Denne virkeligheten har vært den primære kilden til de mange uønskede effektene folk opplever.

Noen steroider er testosteronderivatforbindelser som er blant de kraftigste anabole. Konsentrasjonen av mannlige hormoner i kroppen øker dramatisk når disse tas.

Denne mekanismen resulterer i rask muskelmasseøkning og forbedrede styrkeegenskaper mens fettlagrene aktivt brennes av. Fordi hvert steroid er å takle en viss tilstand, er ikke alle av dem egnet for bulk gevinst. Som et resultat, før du anskaffer ditt foretrukne farmasøytiske produkt, sørg for at stoffets effekter samsvarer med syklusens forventede utfall.

Vi spesialiserer oss på:

Ekspertråd

Uerfarne idrettsutøvere mangler ofte grunnleggende farmakologisk kunnskap og forståelse.

Som et resultat kan du rette alle spørsmål du har til ekspertene våre, som alle er aktive idrettsutøvere som konkurrerer i ulike konkurranser. Husk at alle konsultasjoner er helt gratis!

Produktgaranti

Vi selger kun ekte medisinske varer laget av anerkjente farmasøytiske virksomheter.

Alle nødvendige sertifikater er tilgjengelige for inspeksjon.

Frakt og betaling

Bestillinger leveres raskt til alle deler av Norge. Vanlig post eller ekspressbud brukes til levering.

Du kan velge mellom en rekke enkle betalingsmetoder.

Hvordan ta steroider

Alle androgene-anabole steroider (AAS) må brukes i henhold til produsentens retningslinjer. Disse medisinene forstyrrer det endokrine systemets funksjoner, og å ta mer enn den godkjente dosen eller gjøre andre feil kan resultere i negative bivirkninger. Det er to typer steroidhandlinger: kortsiktig og langsiktig.

Den første gruppen inkluderer både tablettbaserte og injiserbare medisiner. Dette nødvendiggjør å ta dem oftere. Alle orale steroider, så vel som Winstrol, Nandrolon Fenylpropionat, Testosteron Propionat og andre, faller inn i denne kategorien.

Men med depotmedisiner (injiserbare steroider) er situasjonen en helt annen, og de trenger bare å gis en eller to ganger i uken. Nandrolon Dekanoat, Testosteron Enanthate, Primobolan og Boldenone er de mest populære av dem.

Fordeler og ulemper med steroider

Følgende er noen av fordelene med AAS:

  • Evnen til å øke effektparametere;
  • Forbedret leddtilstand;
  • Økt muskelhypertrofi på kort tid;
  • Regelmessig forbrenning av fettlagre;
  • Kroppens restitusjonsprosesser akselereres.

Steroider gir mange andre fordeler, og vi har bare vært inne på de viktigste her. Du bør imidlertid være klar over de potensielle bivirkningene, som inkluderer gynekomasti, akne, hemming av naturlig testosteronsyntese og en økning i blodtrykket.