Høy kvalitet Kamagra Gold 100 100mg (4 pills) i Norge

kr140.90

produsent: Ajanta Pharma
substans: Sildenafil Citrate
pakke: 100mg (4 piller)

SKU: 12049 Category: Tag:

Description

Kamagra Gold 100 Piller Tilgjengelig Til Salg På Nettet

Kamagra Gold 100 av Ajanta Pharma er et medikament laget for å behandle erektil dysfunksjon og impotens problemer hos menn. Dette stoffet deler Samme aktive ingrediens er Viagra, som er Sildenafil Citrate. Sildenafil er stoffet som er ansvarlig for effektivt å øke penis ereksjoner når seksuell opphisselse er tilstede.

 

Effekter Av Sildenafil

Når anbefalingene for bruk følges, Vil Sildenafil kunne hjelpe menn til å overvinne mange erektilproblemer. Den høye effektiviteten av stoffet skyldes evnen til å øke kvaliteten på blodstrømmen, samt redusere forstyrrelser av vener. Sammen sikrer disse handlingene at det ikke er noen hindring i veien for den naturlige stivningen av penis.

 

Hvordan Ta Sildenafil Piller

Vanligvis er stoffet tatt ca 30 minutter før du planlegger å ha seksuell aktivitet og effektene vil vare i 4-6 timer. Husk at stoffet bare vil vise effekten når seksuell opphisselse er tilstede. Unngå å ta mer enn 1 tablett per 24 timer. Ikke tygge eller knuse pillene, da dette kan redusere effektiviteten, bare svelg pillen hele og vask med vann.

Additional information

Merke

Pakke

Substans