Høy kvalitet Super Avana 160mg (4 pills) i Norge

kr493.40

produsent: Indian Brand
substans: Avanafil og Dapoxetine
pakke: 160mg (4 piller)

SKU: 12054 Category: Tag:

Description

Avanafil Piller Tilgjengelig Til Salg På Nettet

Super Avana er en behandling for erektil dysfunksjon og tidlig utløsning, produsert av Sunrise Remedies. Dette er et oralt legemiddel beregnet for oral administrasjon. Tablettene inneholder en blanding av to aktive ingredienser samtidig, som er 100 mg Avanafil og 60 mg Dapoksetin. Avanafil er en pde5-hemmer som er godkjent av FDA for behandling av erektil dysfunksjon. Dapoxetine, derimot, er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) som brukes til å behandle tidlig utløsning. Sammen kan de forbedre seksuell funksjon betydelig.

Effekter Av Avanafil

Avanafil virker på Samme måte Som Viagra (Sildenafil) når man oppnår og opprettholder en ereksjon. Dette bidrar til å slappe av musklene i kjønnsområdet og utvider blodårene, noe som øker blodstrømmen til penis i nærvær av seksuell opphisselse. Avanafil har imidlertid en raskere virkningstid og begynner å virke bare 15 minutter etter bruk. Dapoksetin kan forlenge en ereksjon og øker varigheten av legemidlet med så mye som 14 timer.

Hvordan Ta Avanafil Piller

Legemidlet tas i en dose på 160 mg (1 tablett) per dag. Stå en full 24 timer mellom måltidene. For å oppnå maksimal effektivitet, ta stoffet 15 minutter før samleie. Legemidlet bør tas med eller uten mat (helst uten det). Prøv å ikke tygge pillene, svelg dem hele, med rikelig med vann.

Additional information

Merke

Pakke

Substans