Høy kvalitet ACCUTANE 20mg (100 pills) i Norge

kr846.00

produsent: Dragon Pharma
substans: Isotretinoin  (Accutane)
pakke: 20mg (100 piller)

SKU: 776 Category: Tag:

Description

Accutane Piller Tilgjengelig Til Salg På Nettet

Accutane er et oralt stoff produsert av Dragon Pharma. Den aktive ingrediensen Som kalles Isotretinoin, også kjent som Accutane, er en type retinoid som naturlig finnes i kroppen i små mengder. Isotretinoin ble først utviklet i 1982, og legen som var ansvarlig for utviklingen, mottok oppfinnerens Pris for både oppdagelsen og bruken til behandling av cystisk akne. I tillegg brukes den i sjeldne tilfeller for visse typer hudkreft og hudsykdommer.

 

Effekter Av Isotretinoin

Legemidlet brukes primært til å behandle dårlige tilfeller av cystisk akne og for å hjelpe huden å forny seg raskere. Accutane virker ved å redusere mengden olje som frigjøres av oljekjertlene i huden. Siden sjansene for akne er økt med anabole steroider, og bodybuilding krever ser bra (spesielt for de som konkurrerer), vil Mange idrettsutøvere slå til Accutane for anfall av akne som vises på deler av huden som har mye olje glands (ansikt, bryst og rygg).

Det er androgene økninger forbundet med steroider som vil utløse økt akne. Dette gjelder spesielt for de genetisk utsatt for tilstanden. Også, hormonelle endringer kan utløse akne også, for eksempel økt testosteronnivå.

Studier viser at mange brukere er fornøyd med resultatene av å bruke dette stoffet, noe som indikerer at nesten alle akne er ryddet ved Hjelp av Accutane.

 

Hvordan Ta Isotretinoin Piller

Kroppsbyggere og idrettsutøvere vanligvis dose mellom 10-20mg per dag i seks til åtte uker. For allmennheten kjemper akne breakouts, kan doser være mye høyere og gå opp til 150mg per dag (som foreskrevet av sin lege). Accutane bør tas sammen med mat, og i noen tilfeller kan behandlingsforløpet bli gjentatt (avhengig av alvorlighetsgraden av akne).

 

 

Additional information

Merke

Pakke

Substans